Suami Jaga Anak

Ibu, suami ada tolong jaga anak tak?

Suami Jaga Anak
51 Balas

Selalu. Masa maternity leave, suami balik kerja pukul 5.30 mmg dia la jaga anak sampai la anak nak tidur dlm 9.30 malam.

Ada! He’s very hands-on with all 3 children. Alhamdulillah, the best father to my kids that I could ever ask for 💙

Selalu juga kalau suami bagi me time pergi spa ke shopping baju ke..atau ada kerja waktu weekend so suami jaga.

mestilaa jgaa hehe bertolak ansur klau saya masak kemas ruma suami akan tolong tengok2kan anak2 ...

tolong jaga waktu siang dan bermain dengan anak . dan suami tak suka time anak nangis.

Tak. Mcm dia je sorg pnat kerja. Kita kt umah jaga ank uruskn rumah mcm xpnat je

Alhamdulillah... biasa dis lg jaga.. masa berpantang pun dia yg jaga sy & baby..

Alhamdulillah suami saya jaga je anak. Kalau anak2 x sihat suami y berjaga malam.

Alhamdulillah sgt.. Mlm Bergilir2 jaga anak even dia keje kena travel jauh.

Hurmmm susah penat Dia Dia Kira kita ni 24jm jga ank ingt x penat ke