#SesiIbu: Masalah Bleeding Macam Period Ketika Hamil!🩸

Hi Ibu, Siapa yang pernah ada pengalaman dengan masalah seperti Puan ini, boleh tolong bagi pendapat? Sebab kalau boleh kita nak la jaga kandungan kita supaya kekal sihatkan dan jauh dari masalahkan. Kalau ibu-ibu di sini ada tips atau pengalaman, tolong kongsikan ya! Terima kasih Boleh kongsi di ruang komen di sini ataupun ke post sebenar: https://community.theasianparent.com/q/since-1st-tri-mmg-ada-masalah-selalu-bleeding-then-last-month-was-diagnosed-wit/4209268

#SesiIbu: Masalah Bleeding Macam Period Ketika Hamil!🩸
7 Balas

saya pernah alami tahun lepas mengandung ank ke2 , masa tu pkp, sy pergi hospital, doktor suruh balik, dia kata x de apa2, doktor cakap klau janin jatuh baru dtg hospital, rasa sakit hati pula dgr.. masa tu darah asyik kuar, klau buat keje sikit, darah kuar bnyk sikit, last2 ikhtiar sendiri tanya orng produk apa yg bagus bg kuat janin, sy pilih set shaklee, utk awal kehamilan, alhamdulillah kandungan 3 bulan darah berhenti, skrng ank sy membesar dgn sihat, dah 9 bulan skrng.. lg satu bnykkan doa untuk kandungan, agar kandugan kita selamat dan sihat..

baru je last two weeks warded mula datang sbb ada brownish dischatge doctor diagnosed cervical erosion. tapi kena warded 3 hari sebab lain pulak. sbb dehydrated 😅

Sy skrg pun tgh alami.. P klinik, doc ckp slgi xskit prot kuat n drh x berketul.. Tu xbhya.. N doc bgi folic acid.. Scan pun kantung xnmpk sbb masih tllu awl..

sy pernah alami masa kandungan. 8week. 20hari bleeding. alhamdulillah. skrg baby dah sebulan 25hari

2y ago

OK.. Tq sis sharing... Moga kandungan sy sht walafiat.. Rsau tiap masa bila bleeding

saya rasa boleh ke tmpt rawatan yg lain..tgk pendapat doc lain juga.

pergi tmpt lain pule

👍👍