Bleeding mcm period

Since 1st tri mmg ada masalah selalu bleeding. then last month was diagnosed with cervix erosion. tak kacau baby. but start semalam im having cramp mcm nak period tu and darah mcm period half panty liner. Its not about i taknak pergi emergency. But dah banyak kali pergi asyik kena suruh balik plus diorang ni jenis yg nak kita berdarah darah sejam tukar 10 pad dah gugur baru nak layan. bukan nak rawat dlu pun. this few days also my baby very active. bleeding pun still active. Anyone ada tak yang having same problem mcm i at least i know something and what to do. or should i try different hospital for this matter. #21week1days

1 Balas

Ada kawan saya alaminya, dia memang cek ibu dan kandungan di klinik swasta. Masa kena tu, seminggu sekali scan, baby Ok, dan selamat bersalin dah. Dia dtg bleeding macam haid, tempoh pun macam haid setiap bulan selama 2 bulan shj sepanjang kehamilan