Buang Air Besar.

Hi ibu semua, ada ibu² tau cara untuk mudah buang air besar masa kandungan 26minggu... dah beberapa hari rasa nak membuang tapi susah .. terima kasih ?

7 Balas

Sy pun mcm puan, dah mkn buah, minum bnyak air semua tak jln.. Jumpa doktor, kena bagi ubat pribiotik baru dpt mbuang dgn mudah.

Sy minum susu enfamam hari2 lps minum tros membuang.. X Pon blh try ubat tok senangkn membuang Ada Jual kt farmasi..

Saya dulu makan buah oren sunkist tu alhamdulillah membuang okay je tak sembelit

Kalau saya selalu minum yogurt makan buah. Nanti akan rasa nak membuang.

Makan buah.. Minum air kosong byk sis..

Mkn buah ke.. Atau yogurt ke..

Minum prune jus