#7week - buang angin dlm perut

Salam, nk tanya mcm mana nak buang angin dlm bdn ya utk ibu preggy.. Rasa sengkak je perut selalu.. Mohon prkongsian ilmu.. Terima kasih

1 Balas

mcm sy rajin minum air pd waktu mlm, setiap kali sy g toilet utk urine and sy akn minum air sikit.. setiap kali sy bgun 2 atau 3 pagi utk ke toilet.. setiap kali tulh sy minum air sikit. jdi dlm 6am or 7am mcm tu bila bgun auto angin keluar 😂..and, senang lawas berak juga xde sembelit.. 😂

2y ago

sama 🤣🤣 saya jugak kuat minum air kosong ...bangun pergi tandas jugak rajin..bngun je pagi keluar je angin kuat sngat pulak tu takk pernah2 dlam hdup buang angin gitu 😂