plz help

Ibu.. Mcm mana Yea cara nak kejutkan baby utk buat kiraan gerak itu.. Baby sy ini kdg slow. Kdg active... First baby..

2 Balas

Normal awk... Sbb tgok baby jgk... Ad baby aktif mlm n ad aktif siang... Sy dlu baby aktif time mlm but siang memg slow sikit myb sbb dia nk rest cuma kne pastikn gerk dia ckup la utk siang tu... Kadang awk try la kjut kn dgn gerk kn slow² pd perut awk..

baby sllu akn terbangun kalau ada bunyi bising . mknn sejuk kita mkn . bg dgr lagu² pun okey

5y ago

Tq sis...