Koyakan bersalin

Hi ibu ii. Saya bersalin normal pada 14/3/24. tpi ibu ii prnh tk yg terkoyak sampai keatas mcm saya ni? Contoh gbr kt bawah. Bagi lah pengalaman sikit mcm mna nak jaga jahitan tu mommy ii. Saya tanya sbb saya tkut tngok jahitan sendiri rasa tk selesa pulak bila nak begerak. #bantusharing #bantujawab #ingintahu #SeriusTanya #Sharing_dong_Bund

Koyakan bersalin
23 Balas

Penah jd, bila vacum saat akhir, sbb dh penat, baby 3.4kg keluar, luka sebijik mcm ats tu, 3 bulan lbh br rs selesa betul2 dalaman dia😅, luar tu hmm, tk seperti bujang2 dulu lh haha

1mo ago

Tak perasan lah pula yg tu sis hehe, tkde apa apa2 ketulan dalm tu, cuma 3 4 bulan juga br rs selesa keseluruhan, hilang dlm tak perasan sakit tu.