Cara Minta Maaf Pada Anak

Hi ibu-ibu! Kalau anda termarah anak anda, anda minta maaf atau tidak? Kita mungkin tidak sengaja tapi wajar untuk kia minta maaf. Bagaimana cara anda memohon maaf dengan si kecil? Jom kongsi di ruangan komen! https://my.theasianparent.com/cara-minta-maaf-pada-anak/web-vie

6 Balas

Hi Ibu-ibu.. biasanya saya akan terangkan kenapa saya marah anak saya.. pertama skali saya akan minta anak saya untuk say sorry.. Dan lepas tu saya pulak minta maaf.. Alhamdulilah.. he will hug and kiss me..

Tq for sharing this..i'll practice this with my son♥️

Thanks for sharing!👌👍

Good sharing 🤗💕

❤👍🏼

Tq share