perubahan warna

Ibu ibu semua...normal ke leher,ketiak,celah peha bertukar jadi warna hitam..suami dh mula mengusik....dia kata apa ni yunk warna dh bertukar...xtw nk geram ke nak nangis....n lagi satu...bila nk bersalin nnti mesti rasa malu dgn Dr sebb celah tu dh bertukar warna kan?...adakah warna akan kekal or akan kembali normal?

22 Balas

Sy pun mcm celah peha yg sblm preg putih je skrg mcm agak brown pulak..aiy tngok pun mcm tk selesa tk apa lh janji baby seht kan..