Normal tak

Ibu ibu semua saya nk bertanya. Normal tak baby 43hari tapi najis warna kuning (bukan kuning mustard) dan agak cair. Saya bagi susu fm, setiap kali minum setiap kali tu jugak akan berak, bunyi bila berak macam banyak tapi sikit je. Normal tak ya?

2 Balas

kalau tiap kali lepas susu baby berak, mungkin susu fm tak sesuai.