Berak macam agak cair normal ke ?

Hai mommies , nak tanya normal ke baby newborn bawah 1 bulan yang minum susu ibu, bila berak najis dia kuning dan agak cair ye macam gambar tu ?#pleasehelp #firstbaby #firstmom

Berak macam agak cair normal ke ?
5 Balas

hahahah normal je..sbb dia minum susu ibu en..yeah normal..anak saya pun cntu..bila dh besar sikit lps minum susu fm or dh start makan bru tukar wrnaa najis tu

Absolutely normal poop for breastfeed baby. Minta edit semula post ni dengan set gambar ke NSFW ya.

normal kalau mcm ni..jgn terlalu cair jgn terlalu keras ..

5mo ago

Kalu cair cmne

normal saja

Normal..