Fast Food

Hi ibu ibu, saya teringin sgt nk mkn burger kfc dari awal ngandong lagi tapi ada baca kata trimester pertama tk boleh mkn fast food lagi. Tlg jawab soalan ni plssssss

30 Balas

Makan je awak 😁 Tapi jangan makan tiap hari pulak tau 😅 Buat hilang rasa craving pun dah cukup hehe

Boleh jer makan sis. Saya asyik mengidam burger jer dulu... Dri burger tepi jalan smpai ke mcd... 😅😅😅

4y ago

Hehehe tula kdg selere bby yg nk makan kita ikutkan je😝

Sy mengandung...suami yg teringin sgt kfc...pas suami ngn sy mkn je kfc esoknya terus bersalin...

Mkn je sis... Tp jgn kerap.. Sbb sedia mklim fast food pon bkn ktgori mknan yg berkhasiat. Hee..

Thank you ibu ibu bagi kata positive💕Alhamdulillah burger kfc dh selamat dlm perut hahaha

Boleh mkn, tpi jgn hari² mkn sudah lah hehe. Saya pun teringin ni nak mkn mcd 😄😄

awal2 trimester, pizza kfc burger king semua saya bedal..yg tu je menambah selera..

Kalau teringin sgt makan jew hehew just jaga kuantiti ya.. Berpada2 😘

Awal2 mengandung burger & megi menambah selera.yg lain x kne. Tp X kerap

Kalo teringin.. Mkn je.. Amik rasa.. Tp jgn lah kerap sgt😆