dalam pantang sakit ari ari

ibu ibu , saya nak tanya . harini hari ketujuh dah saya berpantang , saya dah memang start bertungku dari discaj hospital lagi . tadi pegi klinik check pon nurse cakap peranakan dah memang kecut dah . tapikan , saya sakit dekat ari ari , kenapa ye ? bila bangun dari baring rasa sakit sikit . batu meriam tu jatuh teruk sangat ke ye kalau kita rasa sakit tu ? saya memang baru nak start mengurut je ni tapi risau ari ari sakit

5 Balas

Sama lah sy pun rasa mcm tu.. adakah tanda rahim sudah kecut? Sbb misi kata rahim sudah kecut dan baru perasan rasa berat bila bgn dan kencing