IBU YANG BERNPANTANG OK KE ?

Ibu ibu okay ke tu berpantang cuaca panas panas ni ? Rumah saya panas betul, aircond pulak tak ada . Stokin bengkung minyak2 jarang pakai Sebab berpeluh & gatal .

8 Balas

sy pun x ikut pantang dulu2. baby pun xde pakai bedung, barut n mitten. bedung masa kt hospital je sbb aircond dia sejuk. mitten pakai sbb kuku dia panjang habis cakar muka. pastu rajin potong kuku dia. kt rumah pakai pampers je. kalo malam baby sejuk baru tutup sikit badan dia dgn kain bedung.