Cepat rasa panas/hangat

hi ibu ibu, saya sudah 23 minggu saya tak pasti sekarang musim panas atau memang saya sorang je ke yang cepat panas berpeluh even malam malam pun sebelum tidur kadang kadang terpaksa mandi sebab kemain berpeluhnya and tak selesa nak tidur. siang siang tak terasa sangat sebab kerja duduk ofis aircond je manjang. malam je masalah sikit asyik berpeluh aje. jadi saya cuma nak tanya, boleh ke kalau saya mandi malam sebab terlalu berpeluh? #firstmom #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

12 Balas

sama lah saya pun.. bukan kata malam shj… trim 2 ni panas badan lain macam. kat opis yg lain semua sejuk siap pakai sweater n blanket, saya chill ja tanpa sweater😅 sbb badan hangat selalu.. malam2 kalau tak buka aircond mmg mandi peluh… bertabah lah ya! kita dah separuh jalan🥰🤲🏻 rajinkan mandi & bersihkan badan💕

Saya buka aircond siang malam pun peluh dtg mana tk tahu lah skrg pun cepat panas 20week. Kena tambah kipas padahal org lain sejuk dah 🫣 tapi musim skrg kat luar Allah panasnya..

Mandi je sis. Takde ape pun. Sy pun 23W mcm sis. Mmg panas sampai basah baju. Plus cuaca pun panas. Lagi lah berpeluh2. Sy mmg 3/4 kali mandi. Sbb tak tahan panas.

kita sama sis, rasa panas je, berpeluh pakai kipas pun x jalan kena dua kipas baru okay.. ataupun buka aircond terus tapi husband x tahan sejuk😁

sme sye sis.jarang2 nk Guna Aircon kat umah slalu bkk kipas je tp 2/3 Hari ni rase bahang pulak.sye Mandi je mlm² bg fresh.

1y ago

oh boleh ya, haha sbb haritu ada makcik pesan dekat saya jangan mandi malam. jenuh lah kalau tak mandi tidur dalam peluh la jawabnye. tq btw!

Sama mcm saya...mlm je nk tdo bukan main panas lg...mungkin dah masuk kandungan 6 bulan ni hormon kita berubah kan...

sya rasa sebb cuaca sama sebab saya pon sama mcm sis malam je berpeluh sangat² sampai tkleh lena

samalh sy 20week ni panas lain mcm.tido pun x pki selimut skrg.somi pun pening kepala

Ye sy pun sama sis.. selalu tido xkisah sgt aircond.. tp dah masuk 22w asyik panas je🤣

ya sama Saya 21 minggu sentiasa mandi peluh ptg Dan malam..mmg Tak selesa dibuatnya