Lampu bilik maalam

Ibu Ibu ketika baru melahirkan.. Time malam anak newborn tido tutup lampu or buka lampu? Bilik dalam keadaan cerah atau gelao waktu malam??? #ingintahu #seriusnanya #firstmom #pleasehelp

29 Balas

Mlm sy x berani biar kn bilik brgelap . Msa brpantang hritu nmpk lembaga hitam bsr betul2 brdiri dpn sy , sy nk brsuara lgsung x boleh smpai lh suami buka lampu bru benda tu xde . Msa tu baby mmg dh mnngis2 tpi sy x boleh nk bgun , nk brsuara . Sejak tu 24jam sy buka je lampu .