Tidak membuang

Hi, ibu ibu dalam ni. Anak saya dh msk 6m lbh. Hr firsyt sy bg mkn so far ok..berak hri hri. Lama lama tu xmmbuang 😅 kenapa yer. Bhya tk ? Prt xkeras,xkembung,kentut ok. Tp knpa xberak? Law ad buah buahan yg elok tuk membuangg boleh ke sggest? 🥲 tq ibu²#ingintahu #firstbaby #pleasehelp

4 Balas

sis kne bg mknn y seimbang dlm sehari..mesti ade buah n sayur..normal sis kalau bb hnye mkn karbo jd jarang mmbuang. sis kne bg buah cam pear..dragon.. avocado..ank sy kdg 2 ari skli mmbuang tp najis ok je lembut..contoh menu ank sy..pg sayur..ptg buah blh d bt puri or cmpur dlm bbur