Tilam si kecil

Hi ibu ibu, boleh share tak tilam ape yg okay untuk si kecil nnti?

1 Balas

saya survey jgk tilam untuk baby ni. mmg dah buat keputusan nak beli tilam sabut kelapa. Tilam yg bagus untuk tulang belakang ialah tilam sabut kelapa. dia lapik la juga dgn span/ latex. Tapi orang kedai tilam recommend yg tak tambah latex. Tilamnya keras, tak empuk tenggelam badan tu, tapi ya Allah best gila. Mudah nak bangun drpd tidur tau😀 Untuk baby, tilam sabut kelapa ni bagus untuk perkembangan tulang dia.

3y ago

Yeke. Boleh tgk mcm mane contoh die?