Tilam bayi

Hi . saya nak tanya tilam ape sesuai untuk baby newborn 😇 tebal ke yang sesedang tak tebal tak nipis ?

5 Balas

apa pon bole... asalkan masa tido baby selamat, ta lemas, tidak berlaku kemalangan... pentingnya pemerhatian kita ketika dia tido pastikan dia selamat... ikut kemampuan... sy atas tikar lapik toto je... Kiri kanan atas bwh hadang dgn bantal supaya dia tidak bergolek...

Mase anak sulung dulu pakai toto baby aje...lipat dua...pastu letakkan kain batik..asal baby selesa je...baby second nie nak beli tilam baby yg Ade kelambu...tapi nipis...nak lapik toto lah..

dekat aeon ada brand comfy nama dia tapi sarung dia jenis cooling, recommended sangat

2y ago

ok sis nanti try tengok 😊

saya beli delat nilai rm40 boleh dapat besar juga

2y ago

kat mana cari ek?

janji baby selesa