Share Pengalaman Alahan

Hi ibu ibu, boleh share pengalaman alahan yang ibu ibu sekalian pernah alami? Saya first mom, baru 5 weeks, so far takde alahan apa apa. Just nak tahu pengalaman/ maybe ada pregnant mom juga yg tengah alahan sekarang hehe

2 Balas

sy dh 11week masih ada alahan mual pening mk muntah dia xsama dgn antibody seseorg kdg ada yg mual ada yg xmual,ada yg mual smpi nk bersalin pon ada,tp ada yg mual dlm kandungan 2bln lpas tu ok

Sy alahan mula masa 7w.. sblom tu mmg xde alahan langsung. Sampai xsedar diri tgh pregnant. Mula 7w bru prasan, start je maghrib jd loya..