cepat bersalin

hi ibu ibu. ada tips tak and share la pngalaman how untuk bgi cepat bukaan and cpt bersalin?? skrg tadak rasa sakit apa lgsung. cuma sakit dkt miss v ja. kalau tak turun tanda jugak, 4/6 ni kena serah diri and induce. kalau boleh nak natural rasa sakit bersalin. thankyou ibuu semua kongsi share❤️#pleasehelp #firstbaby

5 Balas

banyakkan berjalan,squat,bersama suami dan jalan itik insyaalah moga dipermudahkan yer

2y ago

sama la dh sakit 5min sekali tp setengah hari jer petang dah takde 😅 adoii taknak kena masuk wad lama sbb ada anak2 takde orang nk jagakan.moga baby keluar tepat pada time dia ❤🤲