Gelincir Bilik Air

Hi Ibu Ibu. Ada tak mana mana ibu yang ada pengalaman tergelincir bilik air? Saya tergelincir bilik air. Tapi sempat tahan pakai tangan dan lutut so tak hentak perut. Doctor dah scan, baby okay, heartbeat okay, uri okay. Dia takde pulak advise apa apa. Tapi saya ni risau. Ada ke sesiapa boleh share pengalaman? Sebab doc takde cakap apa apa. Jadi saya taktahu. Ada apa apa yang kena saya buat or datang balik ke?

2 Balas

ye sama.. semalam hampir jatuh tapi sempat tahan dgn kaki.. blom g klinik, kesan sekarang pinggang sakit.. esok ad checkup bru cakap dgn doc..

3w ago

Saya tergelincir jatuh dekat toilet hospital. Sempat tahan pakai lutut dengan pergelangan tangan. So tak hentak perut. Alhamdullilah doc dah scan balik, uri, baby, heart rate semua okay. Baby pun active gerak sampai sekarang. Berharap takde apa apa yang srs after 24hrs. Cuma badan saya sakit sakit part lengan, lutut lebam 😂 Untuk awak, mudah mudahan takde apa apa yaa!

saya pernah tergelincir masa saya almost 40w..pergi klinik terus..

3w ago

Saya tergelincir dekat bilik air hospital. Doctor dah terus scan. Tapi dia kata semua okay lepas tu discharge. Dia takde cakap apa apa lagi 😂