Jatuh bilik air

Saya ada tergelincir jatuh dalam bilik air. Jatuh hempap bontot dulu. So far takda apa apa pendarahan / sakit. Cumanya memang dari sebelum jatuh tu bahagian bawah rasa tak selesa (bawah perut sampai ke vagina). Lepas jatuh baby gerak semua okay je. Patut ke saya pegi check ya ? Kandungan 36 minggu 2 hari.

3 Balas

sy masa 15w jtuh bilik air..pitam tiba²..dahi benjol n sakit bhgian bwh perut..g kkia trus naik ambulans g emergency zon kuning..hari yg sama admit ward n doktor pantau..

Kene pergi jgk walaupun x de ap2..sbb bby kat dlm kita x nmpk ap jadi x blh tau..so better pergi check

Patut