Jatuh bilik air

Petang tadi jatuh bilik air sbb tergelincir, jatuh terduduk punggung jatuh dlu. Lps jatuh tu takda pulak rasa sakit perut ke apa. Baby pun gerak okay. Cuma lepas jatuh tu ada keluar sikit mucug plus then takde apa2. Skrg 37weeks. Soalan saya perlu tak pergi hospital? Sbb tkda sakit perut ke apa and baby gerak okay jadi saya tnya dlu lah kot2 ada yg boleh share pengalaman? #firstmom #ingintahu #bantusharing

1 Balas

Saya terjatuh tersembam lutut. Pergi PAC di hospital sebab suami risau. Doktor check placenta semua, OK. Cuma kalau berdarah datang cepat. Kalau nak selesa, pergi je PAC di kecemasan.