Boleh cadangkan cream tak?

Ibu ibu ada cadangan tak cream yg sesuai 🥹

Boleh cadangkan cream tak?
6 Balas

cuba vcare hair serum dari shuang hor sis. nama je hair serum tp dia boleh ubati seluruh bdn. ank sy jadi mcm tuu jgk to dekat leher plus ruam dibdn. sapu serum dia 2hari dh hilang. inshaAllah baby cepat kesan sbb produk natural 🥰

2mo ago

Dah jumpa doktor, doktor ckp baby sangat sensitif dan alergik dah dpt cream alhamdulillah sekrg dh okay byk cuma tunggu kulit kering kat area kepala dia tertanggal

Saya guna Dr.ato Ultra Rescue Cica Lotion #7 untuk baby bila ada apa apa rash dekat badan dia dan cepat berkesan.

2mo ago

Mana nak dapat ya skrg tgh usahakan guna Qv bzu bzu dan cream dari doktor

cuba snow white serius elok , anak sy pakai tu letak harini esok dh hilang ruam dia ,

2mo ago

Terima cadangan nya mommy , sy dah try mmg elok tapi selepas selepas tu dia jadi merah berair makin teruk

ank sy pun gini juga, 4bulan teruk sgt ruam dia🥲🥲

2mo ago

Ye mommy, sy pergi klinik untuk dapatkan nasihat dari doktor dia bagi cream untuk sapu skrg dh elok tak merah merah dah, cuma skrg fasa kulit kering area kepala mula tertanggal muka menggelupas , sy pakai toner bzu bzu dekat muka alhamdulilah kurg sikit mgelupas muka dia

Saya pkai bzu2 cooling powder

2mo ago

Sy dah cuba guna mommy membantu, tapi kalau baby peluh dia jadi merah juga tapi tak terukk