Cream stretch marks

Hi ibu ibu sekalian. Saya nak tanya ibu² tahu tak cream stretch marks jenama apa yg berkesan hilangkan parut dkt perut? #firstmom #bantusharing #ingintahu

6 Balas

Yang sesuai dgn saya; Minyak Kelapa Dara, Mama's Choice, Pureen (Guna semasa hamil, tapi takde stretch mark pun Masa hamil. Minyak Kelapa & Body Scrub Good Virtues Co guna Timbul pula stretchmarks tu kat bahagian antara kesan czer & pusat selepas sebulan bersalin.

rasanya tak hilang dgn cream apa2.. mcm saya ada kat paha, kalau berat naik peha besar nampak la stretch marks tu, tp bila peha kecik takde stretch marks tu

stretch marks tak hilang dear. stretch marks hanya akan pudar.

cocoa butter formula…kna rajin pakai hari2 bru nmpk beza

Parut apa tu awak? Bekas luka atau strecthmark?

Try Allano from Amway