Bolehkah ibu hamil makan siput sedut

Bolehkah ibu hamil makan siput sedut? Sbb sy kurang pasti..

27 Balas

Bole je..xde masalah..tp klakarnya sbb boleh kata hari2 makan siput sedut sampai hari2 call makcik yg berniaga tu minta dia simpankan utk saya, anak saya ada 4 pusar kat kepala, 3 kat tgh2 kepala 1 kat tengah2 jendul mcm unicorn 🦄...serupa macam belakang siput tu..😅😅tp xpe org kata unik..mak kata cerdik bila besar nanti..mudah-mudahan..amiinn..

12mo ago

ehh yeke sb makan siput sedut ke...sb anak no2 sy pun sme ad 3 pusar..2 kt tengah kepala 1 kat depan dahi...nk masuk no3 kerap juga makan siput ni..