Bolehkah ibu hamil makan siput sedut

Bolehkah ibu hamil makan siput sedut? Sbb sy kurang pasti..

27 Balas

Biasa tgok orang beli memang siput sedut untuk ibu hamil. Ada yang dulu langsung tak pernah mkan tetiba mengandung teringin hehe. Bagus suami yang belikan siput sedut untuk ibu hamil ni hehe

Biasanya ibu hamil boleh makan siput sedut. Kadang pergi pasar tgok ramai husband cari siput sedut ni utk wife dia yg mengidam hehe. Memang okay je rasanya ibu hamil boleh makan siput sedut

Boleh..... Kalau baby kita suka mesti boleh mkn, tak da hal punya, 😄😄ada org ckp dulu, kalau mkn siput sedut, rambut baby kita akan kerinting..

Haha sy makan kat kedai ambil semangkuk siput sedut..lepastu rase xcukup lah pulak, tambh lg semangkuk..puas rasenya.. Alhamdulillah xde apa2😁

Ibu hamil boleh makan siput sedut. saya makan siput sedut masa hamil anak 1st... Syukur takde apa apa problem pun... baby sihat saya pun okayy

Boleh sis! saya makan siput sedut masa hamil anak 1st... Syukur takde apa apa problem pun... baby sihat saya pun okayy

Previously saya ada jugak makan siput sedut ketika hamil.. Alhamduilillah okay je baby sihat and takde masalah apa-apa

Hmm kalau ditanya bolehkah ibu hamil makan siput sedut, boleh kok. Sy pn hri tu makan je siput sedut.. So far ok.

Boleh je saya rasa kalau ibu hamil makan siput sedut.. takde masalah apa pun...takde effect apa-apa

😄😅 saya sedut je... Fav saya, kena pulak time pregnant ngidam... Haaaa... Hadap...