Berat baby 36 minggu

Hi, ibu. Boleh tahu tak 36 minggu sekarang berapa berat baby dalam perut bila scan? Saya scan tadi doktor cakap berat baby baru 2.5kg dan doktor cakap baby kecil lagi ini, lambat lagi nak beranak. Padahal kepala baby dah dekat bawah sangat 😢

7 Balas

Saya pun last scan baru ni 36 weeks baby 2.6kg je. tapi Insha Allah baby dah hujung ni cepat membesar. Jaga diri danekesihatan. pemakanan juga. kepala baby mmg dah kat bawah. tunggu masa je Kita semua ni. semoga dipermudahkan ya 🤲🏻🥰

2y ago

Ameen. Semoga urusan Puan juga dipermudahkan sentiasa 🥰