Bersalin czer

Ibu bersalin czer hari ke 77 boleh ke makan ikan haruan

4 Balas

saya pun czer sis..tapi tak makan sampai skg..sbb jiran saya,mkn ikan freshh pun boleh rosak luka perut dia...😭😭ikan lain bnyak sis..biar lahh luka tu pulih sendiri..

10mo ago

kena makan protein byk. utk mempercepatkan pertumbuhan sel2 baru. baru luka cepat baik. protein ni terdiri drpd ayam/ikan/telur. melainkan awak semua mmg dr sebelom pregnant ada alergik dgn mkn tersebut baru patot elakkan.

ikan haruan fresh ke? boleh je sis. yang tak boleh tu kalau makan pati haruan.

penerangan dr doctor imelda balchin

boleh refer sini awak