Apakah ciri-ciri ibu bapa yang terbaik?
Voice your Opinion
Selalu cium dahi anak
Sentiasa puji anak
Sayangkan anak
Lain-lain

6288 respon

37 Balas

Peluk ,cium .. Dan semua yg Ada di atas ..itu saya lah ..klo ayh dorg ,sekadar Salam Dan cium tgn ,sbb anak² saya yg atas² 3 ppuan .. klo dgn anak lelaki blh je klo nk peluk

Responsible, committed pada perkembangan dan progress anak, ssntiasa tunjuk example yang bagus, priority pada anak #TAPSupermoms

moge anak2 kite semua mmbesar dgn penuh kasih sayang ibu bapanye,aamiin💝

Always have time for the kids and pay a lot of attention to them

Ibu bapa yang memberi perhatian setiap perlakuan anak mereka

Berbeza bagi setiap orang. Terbaik adalah subjektif ☺

meyanyangi ank dn pndai bermain dgn ank2

Love doesn't mean to show. Cewahh 😆

Selalu mendidik anak Memanjakan anak

Kalau sayang, semua die akan buat