Adakah ibu ayah masih lagi menyimpan ini?

Hi ibu ayah selamat pagi🌤 Adakah ibu ayah masih lagi menyimpan ultrasound bayi anda?😍 Mesti waktu tu itulah moment paling indah sekali dalam hidup kita kan?👶🏻 Mesti bil tengok ultrasound tu kita rasa tak sabar kan nak jumpa si comel♥️ Min masih lagi simpan ultrasound anak-anak min🥰

Adakah ibu ayah masih lagi menyimpan ini?
99 Balas

masih lagi trsimpan..satu2 nya pngubat rindu untk anak2 syurga sy❤️

Ye.. YG 11tahun lps pun ada lg .. tp dah kelabu asap ckit 🤗🤗

ya..nk2 ultrasound bby yg ke-3,sbb bby hilang selepas 4bln..

masi simpan..stiap masuk bln ngandung mst pegi scan..hehehe

masih simpan tuk anak no 3 😊 no 1 dan 2 da hilang 😅

Masih simpan dan sentiasa tengok 😊 utk mengubat rindu

Simpan. Sebab lama dah menunggu anak pertama ni 🥰

yes.. semestinya.. masih tersimpan elok..

ye masih ada... tapi dalam buku pink jaaa 😂😂

masih simpan.. tahun 2015, 2018 dan 2020 💕