Baby tak bangun menyusu malam

Hi ibu. Ada tak yang baby ibu ibu di sini langsung tidak bangun menyusu malam sampai 6 jam tak menyusu? Baby saya baru nak masuk 3 bulan. Ada masanya baby saya langsung tak bangun minta susu malam sbb terlalu nyenyak tidur. Ada tak ibu yang mengalami perkara yang sama?

6 Balas

sma ngn ank sy...skrg 3bulan...mlm nk tido bg susu smpai trtido sndiri...start kul 9mlm smpai kdg2 kul 2pgi bru mnum...tu pun paksa jgk, dlm 5min ja hisap, lostu diam tido smpai pgi kul 7 lak...ank sy fully bf