Baby tak bangun menyusu malam

Hi ibu. Ada tak yang baby ibu ibu di sini langsung tidak bangun menyusu malam sampai 6 jam tak menyusu? Baby saya baru nak masuk 3 bulan. Ada masanya baby saya langsung tak bangun minta susu malam sbb terlalu nyenyak tidur. Ada tak ibu yang mengalami perkara yang sama?

6 Balas

sama macam saya bngun 2 kali je tupun pukul 1 pgi cama tu dngan 4 lbih macam tu...tapi 24 jam tido je..bngun pon nk susu mndi main kjp