Keluar lendir coklat 5w 4d

Hi ibu-2, normal ke kalau keluar lendir coklat + sakit pinggang & senggugut sikit? Doktor ada bagi ubat kuatkan rahim & acid folic tapi masih keluar jugak lendir coklat tu. Risau pula maaf sebab 1st time preggy. Dah 2 hari stress + overthinking ? #pleasehelp #1stimemom

11 Balas

sy Pon sama... Dr 5 week smpai 7 week kuar lendir coklat tu... Sy mkn ubat kuat Rahim smpai usia kandungan 12 mgu..alhamdulillah..skang dh 28 weeks...jgn stress... pkir positif...bykkn zikir..cari zikir utk kuatkan Rahim... blh google... inshaa allah xde apa2... jgn buat kerja berat...jemur kain ke..sapu rumah ke..semua jgan buat..bykkn bedrest...