Ada tak mummy dekat sini yang working mom and at the same time kerja? How do you handle it? Nak tips

I am a working mom and at the same time pursuing my Master. Nak fully breastfeed tapi takut tak terkejar. Tapi I suka tengok working mummy breastfeed. Nampak teratur je. I takut pagi pagi I rushing. Perlukan tips how do you organize your routine 🥹

1 Balas

I'm working mummy, travel 1hr for work. so far I bf bby waktu malam sahaja. buat stock ebm at least 5x feeding pd pengasuh. masa kerja pump at least 3x. klu bby dh mula mkn, I sediakan hari2 pd pengasuh.

9mo ago

You pack barang baby malam-malam or pagi baru pack semua?