hellooo everyonee

i just want to know, i already married for 2 month but all people around always ask me about baby.. what can i say ? this month i check my period but not coming and very late as asual. everyone can suggest me what should i do?

12 Balas

i tunggu 5 tahun baru dapat sorang ni.. hehe.. normal je..layankan je makcik2 bawang ni.. benda ni rezeki.. hehe..2 bulan tu baru sangat.. bayangkan i 5 tahun kena tanya setiap kali raya.. so, this year i terselamat la dgn soalan 'bila nak ada anak'.. hehe