Toddler’s poop

I just want to ask mommies to toddlers (1 year up), how do you wash your baby’s bottom after pooping? Do you use soap when you rinse his or her bum bum? Or just water?

6 Replies

water and soap syempre,, para di maamoy mabaho 😅😅 since kumakain na rin sila ng same food na nakalagay sa mesa pag kakain na 😁😁😁

sabon and water po sis. haha baho kasi ng poops ng bata pag kumakain na. d kaya ng water.

3y ago

What soap do you use?

Water and soap. We use his body wash, same thing he uses for showers.

Kung tubig lang eh di may amoy pa din yun..

3y ago

What soap do you use?

with soap. we use her bath wash.

water and soap