Siapa kat sini pregnant dan masih bekerja?

I tengah minggu ke 9. kadang penat tak larat, pening lepastu rasa mual . pegi kerja naik train jalan kaki semua . ada yang sama mcm saya tk? atau korang banyak work from home?

13 Balas

Saya kerap mc. Alahan teruk. Pasty bila alahan okay, dia start kepala sakit dr pagi sampai malam, dok ofis takleh makan. Jaln banyak mengah nak pitam. G kerja 2 jam balik pon lebih kurang. Mmg sampai depan pintu rumah terkangkang dgn sakit pinggang bagai. Last last bincang dengan suami untuk resign. Nanti cari kerja biasa gaji tak tgi pon takpe asalkan dekat dengan rumah. Semoga dimurahkan lg rezeki suami saya.