Siapa kat sini pregnant dan masih bekerja?

I tengah minggu ke 9. kadang penat tak larat, pening lepastu rasa mual . pegi kerja naik train jalan kaki semua . ada yang sama mcm saya tk? atau korang banyak work from home?

13 Balas

hi sis sy kerja sebagai nurse..memg xnafikan sgt2 risau..hanya mampu doa Allah lindungi kandungan kita..

Kalau company awak benarkan wfh boleh bincang dgn boss utk wfh. Macam comp saya dorang tak bagi.

Ya dengan muntah balik apa yg dimakan. Penat. Tp go mommy! We can do it 💪🏽