Siapa kat sini pregnant dan masih bekerja?

I tengah minggu ke 9. kadang penat tak larat, pening lepastu rasa mual . pegi kerja naik train jalan kaki semua . ada yang sama mcm saya tk? atau korang banyak work from home?

13 Balas

ya saya pun travel pergi kerja naik MRT lepastu banyak jalan..sy punya mual2 selalu start waktu petang..jadi kalau petang, sy akan balik on time sbb sy tau sy takkan larat nk jalan jauh.. pernah juga muntah dekat toilet MRT sbb tak tahan.. kalau tak larat sgt, ambik je mc and inform employer..Diaorg insyaAllah faham