bby kicking

i can't sleep at night...my baby so active..any mommy liked me ?

40 Balas

You should schedule your babies nap time.. don't encourage baby to play at night and keep the lights dim.. My son used to be active too but we made a schedule for his nap time and play time.. Also, dont let him sleep on late afternoons as it will def. make the baby active at night. Hope this helps..

Masa pregnant my daughter 8 years ago. Start dari tgh mlm smpi ke subuh😫 Lps siap2 kan anak bujang pergi sekolah, husband dah pergi kerja baru lah sy tidur smpi tgh hari.. Tp bila dah keluar mmg sejenis x reti diam budak ni😂

yes .. like me to .. saya lagi bulan depan dah nak bersalin .. lagi rancak dia brgark dlm ni .. sakit2 pundi kencing saya .. lepas tu saya nye celah peha kerap sakit .. ade siapa2 yg merasa mcm saya tak??

5y ago

a ah yg first perempuan .. yg dlm perot ni no 2 lelaki .. tak tahu lah ..doc ckp boy .. tak kisah lah lelaki ke perempuan .. yg pentinf dia keluar sihat ..ckup segala nye .. aamiinnn ..

saya .. nk buat ape2 pon tak boley .. nk2 klau lpas mkn .. aktif sangat .. sakit2 di buatnyee .. ni dah dekat due lgi dea aktif .. kepala dh pusing kt bwah lgi lah aktif .. 😂

Me.. I hardly get good nite sleep.. My baby were so active from 7pm to 3am morning.. I just feel so tired bcoz lack of sleeping.. Im in my 24 weeks..

yaa same goes with me .baby active sangat lagi lagi bila kepala dah dekat bawah , susah nak tidur dibuatnya .

Same lorrr... Sbb tetiba gelap sangat dlm perut, so baby curious, what happened mommy? I am nervous 😅

Same here. Sampai kena pujuk dia ckp mommy nak tidur mommy penat hari ni esok kita main lagi😂

5y ago

Haaa tau xap lg gatai dye hihihi haii la anak smntara nk bsar mcm2 akai depa...

Biar la baby aktif mamy tnda dia sihat...sis tdr mengiring peluk bantal..Saya dlu mcm tu

5y ago

sama lh dgn saya

yahh same with me , dah deliver pun bby active kicking his mama