Baby blues or depression?

I can’t help but to feel like i want to disappear as im getting closer to labour (34 weeks) ... i feel like it’s too much, the body change the responsibility, i feel like i want to vanished into thin air

1 Balas

sabar sis, keep positive,... sis ada mslh apa2 ke dgn family atau keliling? ramai yang tunggu anugerah ni,.... keep on update untuk kami bantu2,.. sis xsorang,.. ini lah pengorbanan kita seorang ibu,.... satu ary nanti kita akan kenang dan rindu moment ni