Please Help me , Risau sgt sgt 😔

assalamualaikum , may i ask something . im about 35 weeks pregnant right now . i ada terbaca about baby sedu dalam perut sepatutnya berlaku hingga 32 minggu sahaja . but mine still rasa baby sedu untill now . its normal or not ? or i should go to hospital ?#1stimemom #mommybuntu

5 Balas

saya dah nk dekat 40weeks baby masih sedu.. dont worry as long as pegi checkup doc kata baby sihat mummy jgn risau ok

sy smpai nk dkt czer pun bby still sedu. masa tu dh 38 weeks.

mine sampai nak besalin masa dr pasang ctg pon dgr dia sedu

mcm mne rasa bby sedu tu ye .. im 33week ..

3y ago

mcm terasa jantung tu ye ..

normal