miscarriage

I just lost my angel. ??

20 Replies

I know how it hurts. I also got an early miscarriage last Sept, it really breaks my heart too but always pray for HIM. He got a better plan. Always look for the bright side. Now, I'm 6weeks pregnant. May ilalaan talaga si God para saten kapag alam niyang handang handa na tayo. God blessing will surprise you. I'm sorry for your lost. 🙏

5y ago

Pwede ka pa sis .. buntis agad hehe ako Rin lumabas sya nun oct.22 Sana mabigyan ulit Ng blessing Kasi hirap mawalan

I just lost mine too last May. I feel those emotions and suffering sis. Just pray to God, sakanya ka kumapit at humingi ng gabay. May dahilan kung bakit yan nangyari hindi man natin Siya maintindihan basta magtiwala lang tayo. Iiyak mo lang its okay to grieve. Kasama na ni God angels natin.

Ilang mos na 😥😥😭😭 naalala ko nangyre sakin last yr... Ifeel u..

5y ago

same here last year July 5 ngaun preggy na ulit ako...pray lang nang pray 😊

im so sorry to hear this ❤️ please allow yourself time to grieve

5y ago

Thank you sis. I am doing it right now😢💔

I feel you po last march lang po ako baby boy po sana akin

Sorry for the lost of ur baby ☹️

Very sorry for your loss 😔

sorry for your loss momshie..

Sorry to hear that' momsh

Sorry for your loss 😔