Ovari cyst

I have ovari cyst. It is dangerous for me n baby??? I’m very scared right now. Please give me some advance.

2 Balas

Saya ada kawan yg dia dapat tahu dia ada cyst, seminggu kemudian dia dapat tahu dia pregnant.. Makin baby membesar cyst makin mengecil dan hilang.. Alhamdulilah tak perlu buat sebarang pemedahan untuk buang sebab dia hilang dgn sendiri..

Ada juga sy baca someone tu ada cyst n buat operation time 12weeks pregnant, alhamdulillah semuanya selamat. Tak kacau perkembangan baby pn.. Don't worry okay