first time being mummy

I dont know. Sometime i get too tired when handling my son. I felt so bad. Pls advice me or any way I can overcome my problem. My son only just 5 month. I do love him so much. But sometime I felt stress. Im fulltime housewife

9 Balas

saba sis . sy dlu ank pertMa pon mcm tu . tmbh lak bby jenis nk mlekat je dgn mak dy . tido pon bgun2 . xprnh tido lame . mlm lg la xtido tido smpai da abis subuh pon xreti lelap lg . nk berak kencing pon kne lari2 . kne lak sembelit mse tu trpkse bwk bby dkung dlm tnds mse mmbuang tu sis 😂 . biase org kata ank prtama ni mmg strunggle sikit nk jaga . sy pon ank pertMa . mak sy kata sy la yg paling susa mak jaga dlu mse kecik . bila kita ad ank sndri kita pula rse . uhuhu . jgn trtekan sis . nt susu sis jdi kurg pula . lg la bby susa nk jaga sbb xckup susu .