first time being mummy

I dont know. Sometime i get too tired when handling my son. I felt so bad. Pls advice me or any way I can overcome my problem. My son only just 5 month. I do love him so much. But sometime I felt stress. Im fulltime housewife

9 Balas

banyakkan bersabar sis. time baby tido sis pon tido sekali jangan time baby tido sis sibuk buat memacam. nanti bila anak meragam sis baran sebab letih. anak kecik lagie dye tak faham pape . sabar ye sis anak saya nak masuk 7 bulan pon kadang buat perangai. biasela diaorang nak bermanja je 😊