first time being mummy

I dont know. Sometime i get too tired when handling my son. I felt so bad. Pls advice me or any way I can overcome my problem. My son only just 5 month. I do love him so much. But sometime I felt stress. Im fulltime housewife

9 Balas

Bykkan zikir. Istighfar banyak. Baby sy pn nk masuk 5bulan. Kadang stress rasa nak nangis. Bila bby meragam tgh malam lg stress. Tp sy selalu positif kan diri. Alhamdulillah skrg bila bby meragam dpt kawal rasa marah n stress tu. Lg 1 kerap luahkan sis. Jgn pendam sorg2