Benjolan at ampit

I just deliver baby 5 days ago. Currently breast feed my baby and realize there is benjolan in my ampit. A bit big and make me worry. Any mommy exprience this before?

1 Balas

Are sure benjolan tu dekat ketiak ? Atau maybe you punya breast penuh and dekat breast area bawah ketiak tu keras sebab susu penuh . Kalau susu penuh sangat dia keras dan macam berketul ketul sampai bila terlanggar dengan lengan pun tak selesa

5y ago

Yes benjolan kat ketiak. Susu pun penuh juga smpai sakit